Om Elin

Bilder förstärker budskapet, bilder visualiserar och drar blickarna till sig, bilder får oss att minnas. Bilder kan visa vem du är och inte bara hur du ser ut, de kan förstärka företagets budskap eller berätta just din historia. Jag vill med mina bilder visa något mer än bara hur det ser ut, jag vill berätta din historia, jag vill att bilderna ska dra blickarna till sig och jag vill att de ska hjälpa dig att minnas.


Mitt intresse för fotografering har alltid funnits ända sen jag var liten. I botten är jag utbildad kommunikatör och har en bakgrund som skribent och webbredaktör. Jag har även läst visuell kommunikation och digital bildbehandling. Jag söker ständigt ny kunskap och går kurser och workshops när tillfälle ges. Jag tror på att det hela tiden finns mer att lära och vidareutveckla om man bara vill.


Som person är jag kreativ, driven och positiv. Jag är en ordningsperson som gillar ordning och reda och jag är strukturerad i mitt arbete. En av mina styrkor är att jag genomför varje uppdrag med noggrannhet och engagemang från början till slut. För mig är det viktigt att ta hand om mina kunder från första kontakt till att allt är levererat.


Jag bor i Täby, norr om Stockholm med man och två barn som växer alldeles för fort. Gillar skärgården, god mat och att umgås med vänner. Försöker få tid till träning, tycker om att läsa och älskar mintchoklad. Jag drömmer om att spendera vintrarna utomlands.

Varmt välkommen!

Elin Sommerfeld
070 914 15 56
elin@sommerfeld.se

this.title